• 1402/05/02 - 12:54

فعالیت بیش از 36هزار سفیران سلامت خانوار و دانش‌آموز در شهرستان بجنورد

مسئول گروه آموزش سلامت مرکز بهداشت بجنورد اعلام کرد: در شهرستان بجنورد 16500 سفیر سلامت خانوار، 27000 رابط سلامت و 20100 سفیر سلامت دانش آموزی در حال فعالیت هستند.

ساغر رضایی روز دوشنبه دوم مردادماه 1402 در گفتگو با وب‌دا، ضمن گرامیداشت دوم مرداد ماه به عنوان روز جهانی خودمراقبتی، اظهار کرد: برنامه خود مراقبتی به عنوان پنجمین برنامه ملی طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، از سال ۱۳۹۴ جهت اجرا ابلاغ شد.

وی سفیران و داوطلبان سلامت را به عنوان بازوان توانمند بهداشت در جامعه دانسته و خاطرنشان کرد: هدف این رویکرد تربیت یک نفر بعنوان سفیر سلامت در ازای هر خانواده است.

وی افزود: سفیر سلامت عضوی از اعضای یک خانواده است که حداقل ۸ کلاس سواد خواندن و نوشتن دارد که آموزش داده می شوند و به صورت داوطلبانه مسئولیت انتقال مطالب آموخته شده در حوزه سلامت و مراقبت فعال از سلامت خود، اعضای خانواده و جامعه را بر عهده دارد.

رضایی یادآور شد:  بسته‌های آموزشی مختلف از جمله ناخوشی‌ جزیی، سبک زندگی سالم، خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی و سرطان‌ها، هر خانه یک پایگاه سلامت، آشنایی با سامانه‌های آموزش سلامت، نیازسنجی سلامت جامعه و...  برای آموزش سفیران طراحی شده و در اختیار آنان قرار داده می‌شود.