• 1402/04/20 - 14:07

قاب مادرانه در همایشی از جنس خانواده

امروز سالن شهید نودهی دانشکده پرستاری بجنورد در قاب همایشی مادرانه میزبان مادران و جهادگران عرصه فرزندآوری بود، آنان که قلبی کوچک را با خود همراه داشتند و برق امید در نگاهشان می‌درخشید، همایشی که به مناسبت عید سعید غدیر و برای بسط و گسترش امید و انگیزه برای مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا؛ این همایش روز سه‌شنبه 20 تیرماه به همت دفتر امور بانوان دانشگاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در راستای تبیین فرزندآوری و جوانی جمعیت برگزار شد، همایشی مملو از شادی که حال خوب را بسط می‌داد و نشاط و امید را پیوست حضور مادران می‌کرد.

همایش امروز، نوید آمدن قدم‌های نورسیده‌ای بود که قرار است به توان آن‌ها ایران جوان بماند و آینده میهن درخشان باشد. در این جشن مادران باردار و مدعوین از توصیه‌های حسینی مادر 5 فرزند نیز بهره‌مند شدند، این مادر در این آیین از ارتباط سلامت جسم و روان مادران با فرزندآوری، تعامل اجتماعی قوی در خانواده‌های خوش جمعیت، نقش مادران در رشد تربیت اخلاقی و... سخن گفت.

بنا بر این گزارش؛ در این برنامه متفاوت که برای نخستین بار با نگاه ویژه مدیران دانشگاه اجرایی شد، مادران باردار با اهداء هدایایی تقدیر شدند.