• 1402/01/22 - 13:22

لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شب‌های قدر

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم معنوی شب‌های قدر تأکید کرد.

دکتر فلوریا انفرادی روز سه‌شنبه 22 فروردین‌ماه 1402 در گفتگو با پایگاه خبری وب‌دا،اظهار کرد: در شب‌های قدر که اجتماعات مردمی را در مساجد و اماکن مذهبی داریم رعایت برخی نکات بسیار ضروری است تا از ابتلا به این بیماری پیشگیری شود.

وی افزود: در حال حاضر در پیک هشتم کرونا قرار داریم، نخستین نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که تا افرادی که دچار علائم بیماری هستند مانند گلو درد، تب، سر درد، سرفه، آبریزش دارند تا جای ممکن در منازل خود بمانند و استراحت کنند.

دکتر انفرادی تصریح کرد: یکی از نکات مهم در این شب‌ها برای پیشگیری از کرونا،این است که حتما از ماسک استفاده شود و رعایت این مورد بسیار تأکید می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: توصیه ما به شهروندان در این مراسم معنوی، این است که برای پیشگیری و کنترل این بیماری حتما از وسایل شخصی از قبیل مهر،تسبیح و سجاده خود استفاده کنند.