• 1402/05/30 - 08:47

مراسم گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی با حضور رئیس و جمعی دیگر از مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد و آزادگان شاغل در این دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش وب‌دا، مراسم گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به کشور و تجلیل از آزادگان دانشگاه و بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم شاه چراغ صبح دوشنبه 30 مردادماه 1402 در مسجد امام علی(ع) دانشکده پرستاری بجنورد برگزار شد.

حجت الاسلام عقیل فرزانه، مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه اظهار داشت: آزادگان افتخار کشور هستند زیرا باعث سرافرازی کشور شدند.

وی با اشاره به حمله کور تروریست‌ها در حرم شاه چراغ، افزود: هر قطره خون باعث بیداری ملت شریف خواهد شد و نظام اسلامی را قدرتمندتر خواهد کرد.

عابدین عابدی مقدم، رزمنده و آزاده کشورمان نیز در این جلسه به بیان خاطرات دوران دفاع مقدس و اسارت پرداخت و اظهار داشت: ماموریت اصلی ما در اسارت حفظ دین و مقاومت بود.

وی بیان کرد: حتی خواندن نماز جماعت در اسارت ممنوع بود و اسرا با ترفندهای مختلف سعی داشتند نماز بخوانند.

بر اساس این گزارش؛ در پایان این مراسم از آزادگان شاغل در دانشگاه تقدیر به عمل آمد.