• 1402/01/27 - 15:29

مسائل بیمارستان بنت‌الهدی زیر ذره‌بین دکتر شاهین‌فر

جلسه کمیته HIS و بررسی مشکلات، کسورات، ارز ترجیحی، وضعیت ارسال پرونده‌ها به سازمان‌های بیمه‌گر و ... بیمارستان بنت الهدی بجنورد با حضور دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و تنی چند از معاونان و مدیران این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، اقدامات اصلاحی برای کاهش کسورات، ضرورت حمایت از داروخانه های بخش خصوصی، دقت در تبادلات، تقویت فرآیندهای گزارش دهی، افزایش بهره وری و ... از جمله مطالبی بود که در این جلسه مطرح شد.

بر اساس این گزارش؛ در این جلسه هر یکی از اعضا به بیان پیشنهادات خود در راستای رفع برخی مشکلات و مسائل بیمارستان بنت الهدی پرداختند و همچنین گزارشی از وضعیت درامد این بیمارستان، تعداد تخت های فعال، وضعیت نیروی انسانی و ... ارائه شد و مقرر شد بررسی‌های بیشتر در جلسات آتی انجام گیرد.

• کد خبر : 11900