• 1402/02/13 - 08:19

مسابقات فوتبال به مناسبت روز جهانی آسم در بجنورد برگزار شد

به مناسبت روز جهانی آسم، یک دوره مسابقات فوتبال میان دانش آموزان مبتلا به آسم و تیم استقلال نوین در بجنورد با شعار «آسم و ورزش در کنار هم و مراقبت آسم برای همه» برگزار و در پایان با اهدای هدایایی از فوتبالیست ها تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه 1402 به‌مناسبت روز جهانی آسم، مسابقه فوتبال نمادین دانش آموزان مبتلا به آسم در مجموعه چمن دانشکده پرستاری بجنورد برگزار شد.

شعار امسال روز جهانی آسم «مراقبت آسم برای همه» است که دکتر احمد وثوقی مطلق، فوق تخصص آسم و آلرژی خراسان شمالی در این راستا گفت: هدف از اجرای این برنامه تبیین آن است که بیماران آسمی می‌توانند ورزش را حتی به صورت حرفه ای دنبال کنند.

وی افزود: بنا نیست فرد مبتلا به آسم فعالیت خود را لغو کند، از این رو با حضور دانش آموزان و دانشجویان مراسم نمادین مسابقه بیماران مبتلا به آسم برگزار شد.

گفتنی است؛ در این مراسم تنی چند از معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان نیز حضور داشتند.

• کد خبر : 11971