• 1401/11/25 - 14:42

مصرف مواد غذایی با تعداد بیشتر نشانگر تغدیه‌ای سبز در اولویت قرار بگیرد

کارشناس کنترل فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی گفت: محصولات دارای تعداد نشانگر رنگی سبز بیشتر در اولویت خرید و مصرف شهروندان قرار بگیرد.

مهندس مجتبی محمدی روز سه‌شنبه 25 بهمن ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای یک راهنمای سریع و تکنیکی بر روی برچسب محصولات مواد غذایی است تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان، ارتقا سلامت جامعه را در پی داشته باشد.

کارشناس کنترل فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی ادامه داد: هدف از این نشانگر کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است تا متناسب با شرایط جسمی و نیازهای شخصی خود، یک انتخاب آگاهانه داشته باشد.

وی افزود: این نشانگر تعیین کننده پنج عامل انرژی، قند، چربی کل، نمک و اسیدهای پرب ترانس است.

محمدی گفت: رنگ سبز به معنی اندک بودن میزان ماده مورد نظر در فرآورده، رنگ نارنجی به معنی متوسط بودن میزان ماده و رنگ قرمز به معنی زیاد بودن ماده مورد نظر در محصول است.

وی تصریح کرد: محصولات دارای تعداد نشانگر رنگی سبز بیشتر در اولویت خرید و مصرف قرار بگیرد.

محمدی در پایان گفت: دریافت کالری بیشتر از حد نیاز سبب چاقی و مصرف چربی های ترانس باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و بیماری های قلبی و عروقی را در پی دارد.