• 1401/12/09 - 08:02

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت به خراسان شمالی سفر می‌کند

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌منظور حضور در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به این استان سفر می‌کند.

به گزارش وب‌دا، دکتر عباس شیراوژن، معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح پنج‌شنبه 11 اسفندماه به منظور شرکت در مراسم تکریم دکتر پورنقی و معارفه دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این استان حضور می‌یابد.

معاون وزیر بهداشت همچنین در این سفر از روند اجرای چند پروژه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بازدید خواهد داشت.

بر اساس این گزارش؛ مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، ساعت 10 صبح پنج‌شنبه 11 اسفندماه جاری در محل تالار اجتماعات مجتمع فرهنگی هنری گلشن بجنورد برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ دکتر جواد شاهین‌فر، فرزند شهید والامقام، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و نخستین رئیس و عضو هیئت موسس این دانشگاه در دهه ۸۰ است.