• 1402/04/07 - 14:49

موافقت وزارت بهداشت برای راه اندازی رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه‌اندازی مستقل رشته کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی اسماعیلی روز چهارشنبه 7 تیرماه 1402 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: این موفقیت را مرهون تلاش و پیگیری مستمر همکاران معاونت آموزش دانشگاه دانست و ضمن تبریک برای اخذ این موافقت، ادامه داد: این اقدام گامی در جهت سیاست های توسعه ای دانشگاه و همچنین محقق شدن شعار پیشرو شدن دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به شمار می‌رود.

به گفته وی، از سال تحصیلی جدید، پذیرش دانشجو در رشته آموزش بهداشت و ارتقا سلامت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مقطع کارشناسی ارشد انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیش از 40 دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، تصریح کرد: حدود 47 دانشجو نیز در مقاطع کارشناسی ارشد از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مقاطع مختلف و 17 رشته تحصیلی از جمله پزشکی، دندانپزشکی، دستیاری کودکان، پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری، علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه، ارشد زیست فناوری پزشکی، ارشد پرستاری سالمندی، ارشد نانو تکنولوژی، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی، بهداشت محیط، تکنولوژی پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی استان مشغول تحصیل هستند.