• 1402/03/19 - 21:07

میز خدمت دانشگاه در حاشیه نماز جمعه بجنورد برپا شد

میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور جمعی از مدیران و معاونان این مجموعه در حاشیه نماز جمعه شهر بجنورد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز جمعه 19 خردادماه 1402 با حضور جمعی از مدیران و معاونان این مجموعه در حاشیه نماز جمعه شهر بجنورد برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ به واسطه برگزاری این میز خدمت، مردم بدون واسطه مشکلات و خواسته‌های خود در حوزه بهداشت و درمان را مطرح کرده و مسئولان امر پیگیری‌های لازم را انجام دادند.

گفتنی است؛ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی علاوه بر پیگیری درخواست‌ها، شکایت‌ها، پیشنهادها، انتقادها و مطالبات مردم، از طریق برنامه‌های مختلف در تلاش برای افزایش تعاملات با مردم است؛ ملاقات‌های حضوری رئیس و معاونان، برگزاری میز خدمت در مصلی‌های نماز جمعه، حضور در سامانه سامد، سفرهای رسمی و غیر رسمی به شهرستان‌ها، ارتباط با رسانه‌ها و... از جمله این برنامه‌ها است که برای ارتباط بی‌واسطه با مردم و بررسی و حل مشکلات آنان در حوزه بهداشت و درمان به‌طور مداوم انجام می‌شود.

• کد خبر : 12090