• 1402/07/12 - 14:33

نجات جان 96 نفر در خراسان شمالی توسط اورژانس هوایی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی گفت: نیروهای اورژانس هوایی استان از ابتدای سال تا کنون با پرواز بر فراز مناطق کوهستانی و سخت گذر جان ۹۶ نفر را نجات دادند.

دکتر تقی دولت‌آبادی با اعلام این خبر اظهار کرد: پروازهای مختلفی برای نجات افراد حادثه دیده و بیمار به مناطق سخت گذر این استان در سال جاری انجام شده که بیشتر آن مربوط به افراد حادثه دیده و بیمار در شهرستان مرزی رازوجرگلان بوده است.

وی افزود: مصدومان انتقالی به بیمارستان‌های این استان بیشتر مربوط به بیماران قلبی، حوادث ترافیکی و یا مادران باردار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: امدادهای هوایی با ارزیابی‌ وضعیت حوادث، انجام می‌شود به گونه‌ای که پس از ارزیابی آنها اگر نیازی بود درخواست امداد هوایی می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: همچنین در مواردی همچون سقوط از ارتفاع با نظر پزشک که نیاز به سرعت عمل باشد به طور مستقیم اورژانس هوایی به محل اعزام می‌شود.