• 1402/07/20 - 02:46

نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی در بجنورد برگزار شد

نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی روز جمعه 20 مهرماه 1402، همزمان با سراسر کشور و با حضور 20 نفر از دانشجویان واجد شرایط در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

دکتر فاطمه فرازی رئیس دانشکده دندانپزشکی بجنورد در گفتگو با وبدا اظهار کرد: این آزمون با نظارت دکتر رسول صاحب علم ناظر دبیرخانه کمیته اجرایی آزمون و با مشارکت اساتید و اعضای هیئت علمی و گروه‌های آموزشی بالینی و با حضور 20 نفر از دانشجویان ورودی 97 و سال آخر برگزار شد.

وی با بیان اینکه این آزمون در دو بخش «تئوری» و «تئوری_عملی» برگزار شد، عنوان کرد: هدف از برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان دندانپزشکی، سنجش مهارت‌های بالینی در تشخیص و درمان بیماری‌های مختلف است که به صورت حضوری انجام می‌شود.

دکتر فرازی تصریح کرد: در این آزمون دانشجویان پیش از مواجهه با بیمار واقعی، از نظر داشتن مهارت‌های علمی و بالینی سنجیده می شوند که از آمادگی کافی برای حضور بر بالین بیمار برخوردار باشند.