• 1402/01/21 - 02:03

نخستین اهدای عضو در سال جدید انجام شد

مسئول اهدای عضو و بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، اعلام کرد: در نخستین اهدای عضو انجام شده در سال جدید، اعضای یک جوان اسفراینی به بیماران نیازمند اهدا شد.

مهری فرشاد روز دوشنبه 21 فروردین‌ماه 1402 در گفتگو با وب‌دا، گفت:  اعضای بدن جوان 28 ساله اسفراینی شادروان «سمیرا یعقوبی» که بر اثر سانحه تصادف رانندگی دچار مرگ مغزی و به بیمارستان امام علی(ع) بجنورد منتقل شده بود، امروز اهدا شد.

وی افزود: پس از گفت ‌وگوهای صورت گرفته و با رضایت خانواده نوع‌دوست آن مرحوم، پس از اعزام به بیمارستان منتصریه مشهد، قرنیه‌ های زنده یاد «سمیرا یعقوبی» برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پوست این بیمار مرگ مغزی نیز به بانک نسوج ارسال شد.

مسئول اهدای عضو و بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این که سال گذشته 14 مورد اهداء عضو در استان انجام شده است، ادامه داد: اهداء عضو در سال 1401 جان 55 بیمار نیازمند به اهداء را نجات داد.