• 1401/11/18 - 15:18

نخستین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در دانشگاه برگزار شد

نخستین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه با حضور دکتر پورنقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که روز سه‌شنبه 18 بهمن‌ماه 1401 برگزار شد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین مدیران حوزه بیمه تأمین اجتماعی استان و بیمه سلامت استان و... نیز حضور داشتند، ضمن تاکید بر اجرای هر چه بهتر این برنامه که از تاکیدات رئیس جمهور کشور نیز هست، در خصوص چگونگی اجرای این برنامه تبادل نظر شد.

گفتنی است؛ اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با همکاری معاونت بهداشت و دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اخیرا آغاز شده است که با ابلاغ وزیر بهداشت خطاب به دکترپورنقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عنوان رئیس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه و دبیر ستاد هماهنگی استان خراسان شمالی منصوب شده اند، نخستین جلسه استانی این ستاد امروز برگزار شد.