• 1402/06/29 - 09:34

نشست رئیس دانشگاه با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های استان

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با روسای مرکز و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش این دانشگاه در راستای بررسی و رفع چالش‌های حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر در این نشست که روز سه‌شنبه 28 شهریورماه 1402 برگزار شد، بر پیگیری و رفع چالش‌های موجود و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در راستای بهبود ارائه خدمات و ارتقای رضایتمندی مردم تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه رئیس مرکز بهداشت بجنورد و روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه حضور یافتند تا از وضعیت حوزه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، دانشجویی و... به رئیس دانشگاه گزارش دهند.

گفتنی است؛ در این جلسه که دکتر اکبری معاون بهداشت دانشگاه نیز حضور داشت، پس از ارائه گزارشکار و بررسی مشکلات، راهکارها جمع بندی و از سوی رئیس دانشگاه دستوراتی در راستای دستیابی به اهداف سلامت و رفع دغدغه‌ها صادر شد.