• 1401/08/29 - 13:53

نظارت بر درمان پایدار بیماران مبتلا به اعتیاد در مراکز MMT خراسان شمالی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، طی بازدید تعدادی از مراکز ترک اعتیاد بجنورد، بر نظارت، پایش و ارزیابی مستمر از مراکز mmt استان در راستای درمان‌های پایدار بیماران مبتلا به اعتیاد خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر علی عفتی‌زاده در حاشیه این بازدید که عصر روز شنبه 28 آبان 1401 انجام شد، با بیان اینکه اکنون 117 مرکز ترک اعتیاد دارای مجوز، زیرنظر دانشگاه فعالیت می کنند، افزود: شناسایی چالش، نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارها و راهنمایی‌ها برای ارتقاء خدمات‌دهی به جامعه هدف در بازدیدهای مستمر انجام می شود.

وی با بیان این که در این مراکز همزمان خدمات دارو درمانی و مشاوره‌ای ارائه می‌شود، ادامه داد: ایجاد درمان پایدار برای بیماران مبتلا به اعتیاد و بازگشت فرد به اجتماع و زندگی روزمره از اهداف مراکز درمان سوء مصرف مواد با متادون است.

بنا بر این گزارش، بازدید از مراکز ترک اعتیاد بجنورد با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اداره نظارت و اعتبار بخشی امور درمان و کارشناسان واحد mmt این حوزه انجام شد.