• 1402/01/19 - 15:22

نقش بازرسی و نظارت در انجام فرایندها

بازرس کل استان در دیدار با دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان به بخش‌هایی از اهمیت و نقش بازرسی و نظارت در انجام فرآیندها اشاره کرد و یکی از وظایف مهم سازمان بازرسی را نظارت بر اجرای صحیح قوانین و ‌مقررات دانست.

به گزارش وب‌دا، اسپیدکار در این دیدار که روز شنبه 19 فروردین‌ماه 1402 و در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد، ضمن بیان اهمیت بازرسی و ضرورت تطابق کارها با قوانین، در خصوص انواع بازرسی‌ها از جمله برنامه ای، فوق العاده و موردی مطالبی مطرح کرد.

بر اساس این گزارش؛ قرار است به‌منظور نظارت ایمنی و نظارت بر مواد غذایی، تیم بازرسی به مدت چند روز در دانشگاه علوم پزشکی مستقر شود.

گفتنی است؛ دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در خصوص همکاری‌های همه‌جانبه با سازمان بازرسی استان اعلام آمادگی کرد.