• 1402/04/24 - 10:44

نقش موثر مشارکت مردمی در اجرای برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در همایش پیاده‌روی خانوادگی و پویش سلامتی را قدم بزن با اشاره به اجرای طرح پزشکی خانواده در شهرهای بالای 20 هزار نفر در کشور، گفت: این طرح در مانه و سملقان در حال اجراست و در مراحل بعدی در بجنورد و شیروان نیز اجرایی می‌شود.

به گزارش وب‌دا؛ دکتر محمدرضا اکبری 23 تیر ماه 1402 در این مراسم با اشاره به اهمیت خود مراقبتی، افزود: خودمراقبتی نقش مهمی در تأمین سلامت فردی و عمومی دارد و افزایش آگاهی در این خصوص از برنامه‌های نظام سلامت است.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی برنامه ملی سلامت و نظام ارجاع گام مهمی در تأمین سلامتی عمومی برداشته می‌شود، ادامه داد: لازمه این امر همکاری شهروندان با مراقبان سلامت در تمام مراحل اجرای طرح از جمله سرشماری است تا به طور جدی موضوع سلامت پیگیری شود.

گفتنی است؛ همکاران گروه آموزش و ارتقاء سلامت و سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت بجنورد و جمع کثیری از سفیران و داوطلبین سلامت با پویش "سلامتی را قدم بزن" و "جوانی جمعیت" شهروندان بجنوردی را در این پیاده‌روی بزرگ همراهی کردند. در حاشیه این همایش، سنجش سلامت و توزیع بسته‌های آموزشی در ایستگاه سلامت مرکز بهداشت بجنورد انجام شد.