• 1402/02/09 - 08:40

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی هفته سلامت را به فعالان این حوزه تبریک گفت

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی و امام‌جمعه بجنورد طی پیامی فرارسیدن هفته سلامت را به فعالان این حوزه تبریک گفت.

به گزارش وبدا، متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم «نعمتان مجهولتان الصحه و الامان» پیامبر اکرم (ص) سلامتی نعمت بزرگ و پنهان خداوند تبارک‌وتعالی است که به بندگان اعطا کرده است؛ نعمتی که با هیچ میزانی قابل‌سنجش نیست و طی سال‌های اخیر به‌ویژه با شیوع بیماری منحوس کرونا اهمیت بیشتری یافت.

بدون تردید سلامت پیش‌نیاز جامعه سالم، پویا و بسترساز رشد و توسعه فراگیر کشور است و مشارکت و مسئولیت‌پذیری همه افراد در تأمین سلامت، موجب ارتقای آگاهی‌ها و سواد سلامت، بهبود کیفیت زندگی و بالندگی جامعه می‌شود که هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا این وظیفه اجتماعی بیش‌ازپیش بیان و تبلیغ شود.

این‌جانب هفته سلامت را به‌تمامی پزشکان و پرستاران و بهیاران و کارکنان خدوم عرصه سلامت خراسان شمالی تبریک گفته و امیدوارم خدمات شبانه‌روزی این عزیزان مورد قبول درگاه حق‌تعالی قرار گیرد.

• کد خبر : 11952