• 1402/06/14 - 10:54

هجدهمین قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه برگزار شد

هجدهمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با محوریت بررسی اقدامات کمیته علمی و آموزشی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در جلسه سه‌شنبه 14 شهریور 1402، دکتر جواد شاهین‌فر به هم سویی اقدامات با قانون جوانی جمعیت تأکید و عنوان کرد: نظارت‌های دقیقی بر اجرای قوانین در تمام حوزه‌ها وجود دارد.

بر اساس این گزارش، دکتر زهره عباسی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه نیز در این جلسه اقدامات کمیته علمی و آموزشی قرارگاه را در 3 محور بیان و وضعیت آماده‌سازی برگزاری کنگره بین الملی جمعیت پایدار، آینده مطمئن را تشریح کرد و گفت: تاکنون 170 مقاله و 70 اثر به دبیرخانه کنگره ارسال شده و از 20 شهریور داوری آثار آغاز می‌شود.

وی از اجرای مشوق‌های فرزندآوری برای مادران باردار دانشگاه در حوزه آموزش خبر داد و تصریح کرد: در راستای اجرای این کنگره اکنون فرصت تهیه بانک محققان و مولفان در حوزه فرزندآوری و جمعیت فراهم شده است.

بنابراین گزارش در این جلسه که با حضور اعضای قرارگاه برگزار شد، مباحثی از جمله نظارت بر غربالگری‌ها، کاهش سزارین‌های نخست‌زا، حضور مهمانان بین المللی در کنگره جمعیت پایدار و آینده مطمئن مطرح شد.