• 1401/12/05 - 12:15

هشتمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در دانشگاه برگزار شد

هشتمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت کارکنان جدید الاستخدام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، طی دو روز(4 و 5 اسفند ماه 1401) در بجنورد برگزار شد.

دکتر حمیدرضا صدوقی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز جمعه 5 اسفندماه 1401 در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: در این دوره از آزمون در مجموع از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و دانشکده علوم پزشکی اسفراین، 261 نفر شرکت کردند.

وی افزود: آشنایی با کلیات نظام سلامت، مباحث قانونی و اختصاصی در وزارت بهداشت، مباحث کار با رایانه، مهارت‌های زندگی کاری، مفاهیم و ارزش‌های سازمانی، فرهنگ سازمانی در حوزه سلامت، حقوق شهروندی در نظام اداری و... ازجمله سرفصل‌های این آزمون بود که کارکنان می‌بایست در یک سال نخست استخدام خود آن را بگذرانند.

گفتنی است، برگزاری هشتمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت طی دو روز (4 و 5 اسفند ماه) و در ساعت های 8 و 10:30 صبح، در محل مرکز آزمون‌های الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برنامه‌ریزی شده بود.