• 1401/12/07 - 09:42

همايش شوق مادری در دانشكده پزشكی بجنورد برگزار شد

همايش "شوق مادری ؛ شوق زندگی" به همت گروه آموزشی مامايی دانشكده پزشكی بجنورد و انجمن علمی دانشجويان مامايی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، اين همايش كه با حضور گسترده اعضای هيئت علمی و دانشجويان گروه مامايی روبرو شد، با هدف آشنایی گروه آموزشی مامايی با مدرسه بارداري و در راستای تحقق سياست‌های ملی جوانی جمعيت، از سوی گروه آموزشی مامايی و با همكاری انجمن علمی دانشجويان مامايی طرح‌ريزی و اجرا شد.

افراد شرکت‌کننده در همايش "شوق مادری ؛ شوق زندگی" با موضوعاتی چون ارتقاء كيفيت و مراقبت‌هاي قبل، حين و بعد از زايمان آشنا شدند.

لازم به ذكر است در پروژه مدرسه بارداري، مجموعه‌ای از متخصصان در حوزه‌های باروری و مامايی، موسيقی، تغذيه، تخيل و ساير رشته‌ها مشغول به فعاليت هستند تا در راستای ارتقای سلامت بارداری و فرزندآوری روش‌های مناسبی ارائه دهند.