• 1401/08/17 - 11:09

همایش «همت همگانی برای ایرانی جوان» در خراسان شمالی برگزار می‌شود

همایش «همت همگانی برای ایرانی جوان» از سوی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و با حضور مسئولان استانی و نمایندگانی از وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت، روز چهارشنبه هجدهم آبان ماه 1401 برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، این همایش با همت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فردا چهارشنبه 18 آبان ماه 1401 از ساعت 8 صبح در محل سالن گلشن برگزار می‌شود.

محورهای مهم این رویداد بزرگ، سیاست‌های کلی جمعیتی_رسانه، خانواده، جمعیت_دین، خانواده، جمعیت_فرهنگ، خانواده، جمعیت و ازدواج، خانواده، جمعیت است.

گفتنی است‌؛ این همایش با عنوان «همت همگانی برای ایران جوان» در راستای سیاست های تبیین شده مقام معظم رهبری و اهم برنامه‌های وزارت بهداشت و در راستای هم اندیشی دستگاه های مسئول و حساسیت زایی در این خصوص، در دستور کار مجموعه سلامت استان قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش؛ در این همایش یک روزه از خبرنگاران فعال استان و تولیدکنندگان برتر محتواهای رسانه‌ای در حوزه جوانی جمعیت تقدیر خواهد شد.