• 1401/11/24 - 12:40

همایش چالش‌های فرزندآوری و راه حل آن در بجنورد برگزار می‌شود

همایش بزرگ بررسی چالش‌های فرزندآوری و راه حل آن در راستای تحقق جوانی جمعیت در بجنورد برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، این همایش فردا سه‌شنبه 25 بهمن ماه 1401، با حضور استاد حمید حبشی در محورهای هزینه‌های فرزندآوری، پیامدهای مصرف‌گرایی بر تربیت فرزند، پیامدهای تک فرزندی برکودک، خانواده و جامعه، نحویه برخورد با فرزند نوجوان، عوامل اقتصادی و فرهنگی تاثیر گذار در فرزند آوری، معیارهای صحیح انتخاب همسر، پیشگیری از طلاق عاطفی، پیشگیری از خیانت های زناشویی و تداوم زندگی مشترک و فرزندآوری در سال های اول ازدواج برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این همایش از ساعت 8 صبح الی 17 در محل سالن گلشن بجنورد برگزار می‌شود و حضور برای تمام عموم رایگان است. همچنین به شرکت‌کنندگان از کارکنان دانشگاه، گواهی‌نامه آموزشی مرتبط ارائه می شود.