• 1401/08/14 - 14:11

وضعیت نارنجی کرونا برای 3 شهرستان خراسان شمالی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در تازه‌ترین تغییرات رنگ‌بندی نقشه کرونایی کشور، با تغییر رنگ کرونایی شهرستان بجنورد از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی، هم اکنون ۳ شهرستان استان نارنجی و 5 شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

دکتر محمدرضا اکبری روز شنبه 14 آبان‌ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا افزود: شهرستان‌های بجنورد، گرمه و جاجرم در وضعیت نارنجی و دیگر شهرستان‌ها در وضعیت زرد قرار دارند.

وی تأکید کرد: رنگ‌بندی کنونی نشانگر این است که همچنان باید پروتکل های بهداشتی رعایت و واکسیناسیون کرونا تکمیل شود.

وی با تاکید بر تکمیل واکسیناسیون کرونا و تزریق درهای یادآور، اعلام کرد: پوشش دوز چهارم واکسیناسیون کرونا در استان ۱۳ درصد است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: پوشش دوز اول واکسیناسیون کرونا برای گروه سنی بالای ۱۸ سال ۹۵.۵ درصد، پوشش دوز دوم ۸۷.۶ و پوشش دز سوم ۶۰ درصد است.

دکتر اکبری در خصوص آخرین آمار بیماران کرونایی در استان نیز گفت: با بستری 34 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته، شمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های استان به 95 نفر رسید.