• 1402/07/08 - 04:05

پد بالگرد بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان افتتاح شد

پدبالگرد بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان در فضایی استاندارد در سفر معاون درمان وزیر بهداشت به خراسان شمالی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی و برخی از مسئولان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ روز شنبه 8 مهرماه 1402، پد اورژانس در بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان با نام شهید مدافع سلامت این شهرستان، شهید رستمی نام‌گذاری شده است که با حضور خانواده ایشان افتتاح شد.

گفتنی است؛ اعزام سریع بیماران اورژانسی و پیوند اعضاء از مزیت‌های پد بالگرد بیمارستانی است.

بر اساس این گزارش، در جریان سفر دکتر کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان شیروان، نخستین بخش MRI این شهرستان، واحدهای فیزیوتراپی و دیالیز و پد اورژانس در بیمارستان خاتم الانبیا مورد بهره‌برداری قرار گرفت.