• 1402/03/03 - 08:04

پروژه‌های بهداشتی و درمانی استان به سرعت در حال پیشرفت است

به همت معاونت توسعه دانشگاه، پروژه‌های بهداشتی و درمانی با سرعت هرچه بیشتر در حال پیشرفت است، به طوریکه روز گذشته در اقدامی کم‌سابقه و جهادی از ساعت ۷ صبح تا حوالی ۲۲ (بیش از ۱۵ ساعت کار مداوم) بتن‌ریزی بخشی از یک پروژه بهداشتی استان با حجم ۲۴۰ متر مکعب انجام شد.

ب️ه گزارش وب‌دا، در این عملیات بتن‌ریزی که با هماهنگی بسیار خوب پلیس راه استان صورت گرفت، بیش از ۲۴۰ متر مکعب بتن‌ریزی در قالب ۳۷ میکسر حمل بتن برای احداث مرکز جامع سلامت روستایی بدرانلو در شهرستان بجنورد صورت گرفت.

️گفتنی است؛ مهندسان و ناظران دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی استان از همان ابتدای شروع بتن‌ریزی این پروژه تا پاسی از شب حضور و نظارت دقیقی داشتند که باید به آنان خسته نباشید و خداقوت گفت.

ب️ر اساس این گزارش؛ پروژه مرکز جامع سلامت روستای بدرانلو در زیربنای ۱۰۶۵ متر مربع و از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی در حال احداث است و هم اکنون بیش از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

• کد خبر : 12034