• 1402/08/17 - 12:34

پیام تبریک دکتر شاهین‌فر به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی به مناسبت فرارسیدن 8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه روز جهانی رادیولوژی، ضمن تبریک این روز به تمام پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها، از خدمات همکاران و فعالان این حوزه در واحدهای تحت پوشش دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش وبدا؛ در متن پیام تبریک دکتر جواد شاهین آمده است:

پرتونگاران و رادیولوژیست ها همواره و در همه برهه های زمانی در عرصه سلامت حضور دارند و در نقش مشاوران کارآمد ارائه خدمت و به تشخیص صحیح بیماران کمک می کنند.

نقش رادیولوژیست ها در سیستم درمان، حائز اهمیت و موثر است و به عنوان عضوی از پیشگامان خط درمان صادقانه برای خدمت به بیماران در عرصه حضور دارند و راه تشخیص و درمان بیماری ها را هموار می کنند.

اینجانب ضمن تبریک سالروز کشف اشعه ایکس و روز جهانی رادیولوژی به همه همکاران گرامی، از زحمات دلسوزانه و خالصانه این عزیزان در تشخیص و آرامش آلام دردمندان، حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، تشکر و قدر دانی می نمایم.