• 1402/03/07 - 11:48

پیام تسلیت دکتر شاهین‌فر در پی شهادت یکی از مرزبانان اهل خراسان شمالی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی طی پیامی شهادت پر افتخار دو تن از مرزبانان به ویژه شهید مهدی احمدی از اهالی استان که حین حراست و پاسداری از مرزهای عزت و شرف ایران اسلامی در درگیری مسلحانه با نیروهای تحت امر طالبان در نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان به فیض عظمای شهادت نائل آمد را تسلیت گفت.

به گزارش وب‌دا، در متن پیام دکتر جواد شاهین‌فر آمده است؛

بسم رب الشهدا والصدیقین.

بار دیگر شاهد بودیم فرزندی از  این خاک شهیدپرور  و دیار قهرمان پرور خراسان شمالی جان خویش را در راه حفاظت از مرزهای میهن عزیز اسلامی تقدیم کرد.

اینجانب ضمن محکوم نمودن این حادثه و تسلیت ضایعه بزرگ شهادت دو تن از جوانان رشید ایران اسلامی بویژه همشهری عزیزمان شهید مهدی احمدی را به محضر خانواده گرانقدر ایشان، دوستان، همرزمان و مردم عزیز بجنورد  تبریک و تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ علو درجات و همنشینی با ابرار و اولیا الهی را برای روح بلند این شهید عزیزمان خواستارم.

• کد خبر : 12043