• 1402/02/01 - 20:59

پیام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به‌مناسبت عید فطر

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به مناسبت حلول ماه شوال و عید سعید فطر پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش وب‌دا، در پیام حجت‌الاسلام عقیل فرزانه آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهمّ إني أسْئلك خير ما سئلك منْه عبادك الصّالحون واعوذ بك ممّا اسْتعاذ منْه عبادك الْمخْلصون

عید فطر عید پاداش به مومنانی است که با عبادت در ماه رحمت خداوند جان زنگار گرفته خویش را به نهر الهی شستشو داده اند و با تمرینی ریاضت گونه اراده های خویش را تقویت کرده اند تا درمقابل هر دنائتی تسلیم نگردند.

خداوند متعال را شاکریم که به توفیق و فضلش توانستیم بار دیگر ماه مبارک رمضان و عید فطر دیگری را درک نماییم.

امیدواریم این نورانیت الهی و انسی که با قرآن پیدا شده را ولو هر چند اندک بتوانیم حفظ و سرمایه عمر و زندگیمان کنیم.

اینجانب حلول ماه شوال و این عیدالله اکبر که جشن و سرور مسلمانان عالم است را به محضر بقیه الله اعظم (عج)و تمامی مسلمانان جهان خاصه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تبریک عرض نموده و دوام و ثبات قدم در مسیر عبودیت الهی را از خداوند منان خواستارم.

• کد خبر : 11926