• 1402/06/04 - 09:06

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور پیامی فرا رسیدن روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر روز شنبه 4 شهریورماه 1402 در این پیام ضمن تشکر از کارمندان دانشگاه، بر افزایش مشارکت و همدلی به منظور تعالی حوزه سلامت و پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تأکید کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام به این شرح است:

چهارم شهريورماه احيا كننده روزهای پرشور خدمتگزاری فرزندان پاك‌نهاد و گرانقدر انقلاب و فرصتی برای تجليل از يك تفكر انقلابی است كه در شهيدان والامقام رجايی و باهنر تجلی يافت.

این روز فرصت مغتنمی است تا از خدمات و فعاليت‌های تمامی كارمندان پرتلاش و سخت كوش كه با بهره گيری از تخصص، تعهد و كاربرد مهارت‌های لازم در جهت افزایش خدمت‌رسانی به مردم گام بر میدارند، تشکر و قدردانی شود.

ضمن تبریک این روز به تمامی کارمندان استان خراسان شمالی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان، از این عزیزان می‌خواهیم با افزایش همدلی و با نیت کمک به مردم عزیز، تلاش خود را برای ارتقا دانشگاه و افزایش خدمات به مردم، به کار گیریم.