• 1403/02/12 - 12:16

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به مناسبت روز معلم و استاد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پیامی دوازدهم اردیبهشت، روز معلم و استاد را به ‌تمامی اساتید و جامعه علمی دانشگاه که عهده ‌دار امر آموزش، پژوهش، فناوری و تربیت نیروی انسانی هستند تبریک گفت.

به گزارش وبدا؛ در متن پیام دکتر جواد شاهین فر آمده است:

12 اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، فرصتی برای قدردانی از جایگاه اساتید، صاحبان اندیشه و خرد است که در خط مقدم آموزش، عهده دار آموزش و پرورش نیروهای انسانی هستند.

این جامعه فرهیخته، همیشه در اعتلای جایگاه علمی کشور نقش داشته اند و با اخلاق و علم مداری در تجلی خودباوری تلاش کرده اند.

نقش اساتید دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در سالی که توسعه حوزه آموزش، هدف گذاری شده، بسیار مهم و ارزنده است، نخبگان حوزه آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه در این برهه از زمان، با عزمی جدی می توانند با امید آفرینی و تقویت روحیه انقلابی، در ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند.

اینجانب ضمن گرامیداشت خاطره استاد شهید مرتضی مطهری(ره)، فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد را به همه اساتید فرهیخته و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نمایم.