• 1402/02/31 - 17:34

پیام مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت دهه کرامت

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه با صدور پیامی، ولادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت را تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، در متن پیام حجت الاسلام عقیل فرزانه آمده است؛

"بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم"

حسن مطلع ماه ذی‌القعده با میلاد خجسته حضرت فاطمه معصومه(س) و ولادت پرسر سعادت هشتمین نگین درخشان آسمان ولایت و امامت، حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، قرین و عجین گشته است.

میلاد بزرگ بانوی شیعیان و اختر فروزان آسمان اهل بیت(ع)حضرت فاطمه معصومه(س) بهانه ای برای گرامیداشت مقام دختران پاک و محبوب ایران زمین است.

اینجانب فرا رسیدن ولادت با سعادت مظهر قداست، عصمت، کرامت، جود و سخا، حیا و مهربانی، حضرت معصومه(س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت را به همه دختران این مرز و بوم به ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریک عرض نموده و از ایزد متعال توفیق معرفت اهل بیت و بهره مندی از سیره و روش زندگانی این بانوی بزرگ را خواستارم.

• کد خبر : 12025