• 1402/12/09 - 10:00

پیام مشترک رئیس دانشگاه و مسئول نهاد رهبری دانشگاه برای دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و مسئول نهاد رهبری در این دانشگاه طی پیامی مشترک، دانشجویان، استادان، کادر بهداشت و درمان، کارکنان دانشگاه و آحاد مردم را به مشارکت در انتخابات روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ دعوت کردند.

به گزارش وبدا در پیام مشترک دکتر شاهین‌فر و حجت‌الاسلام سیدی آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

در نظام جمهوری اسلامی ایران انتخابات مظهر مردم سالاری دینی است که با حضور مردم در صحنه و تعیین سرنوشت ملت در راستای پیشرفت کشور در طول ۴۵ سال گذشته انجام گرفته است.

و این مهم مردمی بودن نظام و به رخ کشیدن وحدت و یکپارچگی ملت را همواره برای جهانیان به اثبات رسانده است. روز جمعه فرصتی مجدد برای قدرت نمایی ملت بزرگ ایران و ثبت ظفر و پیروزی دیگری با حضور یکپارچه در پای صندوق‌های رای می‌باشد تا با انتخاب افرادی شایسته متخصص و متعهد در راستای پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران برگ زرین دیگری ورق بخورد.

از آحاد ملت شریف و زمان شناس استان خراسان شمالی خصوصاً جوانان پرشور و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی برای خلق حماسه دیگر دعوت می‌نماییم تا در روز ۱۱ اسفند با رای خود سند ماندگار دیگری را رقم بزنند.

والعاقبه للمتقین