• 1402/01/03 - 08:49

پیام مشترک سرپرست دانشگاه و مسئول نهاد رهبری دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

دکتر «جواد شاهین‌فر»، سرپرست دانشگاه و حجت الاسلام «عقیل فرزانه»، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پیامی مشترک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، را تبریک گفتند.

به گزارش وبدا؛ متن پیام بدین شرح است:

شهْر رمضان الّذی أنْزل فیه الْقرْآن هدًى للنّاس وبیّناتٍ من الْهدى والْفرْقان

ماه رمضان،ماه نزول قرآن و ماه تقدیر سرنوشت فرارسید، ماه ضیافت الهی که همه به میهمانی الهی فراخوانده می شوند، فرصتی برای تزکیه نفس و تمسک به ریسمان الهی است تا با بهره گیری از آن و تعالیم قرآن و سنت پیامبر رحمت و مهربانی، با همدلی، مودت و یک دلی در مسیر تحقق اسلام ناب محمدی گام برداریم و از چشمه زلال رحمت الهی سیراب شویم.

این ماه فرصتی برای قرب الهی است و مجموعه سلامت استان با فرارسیدن ماه شناخت و معرفت و ماه عبادت و بندگی، مهیای ضیافت الهی است و برای کسب رضایت پروردگار عالمیان و خدمت به مردم شریف استان گام بر می دارد.

امیدواریم در شب های تقدیر این ماه نورانی، رزق و سعادت و توفیقات روزافزون برای مجموعه سلامت و مردم شریف استان مقدر شود. حلول ماه مبارک رمضان و گشایش درهای رحمت الهی را تبریک و تهنیت گفته و توفیق بهره‌گیری از فیوضات معنوی ایام و لیالی آن را برای همه مومنین مسئلت داریم.