• 1402/03/03 - 01:44

پیکر دو شهروند فداکار اسفراینی از محل دانشکده پزشکی بجنورد تشییع شد

مراسم تشییع پیکر شادروان اسمعیل حقانی مظلومی و شادروان محمدرضا رحمانی دو شهروند فداکار اسفراینی که پیکرشان جهت استفاده در علوم تشریح به دانشکده پزشکی بجنورد اهدا شده بود، امروز برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، امروز چهارشنبه سوم خردادماه 1402، مراسم تشییع مرحوم اسمعیل حقانی مظلومی و مرحوم محمدرضا رحمانی با حضور خانواده‌های آنان، جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان بعد از گذشت چندین سال که در اختیار دانشکده پزشکی برای علوم تشریح بود، از محل دانشکده تشییع شد.

سرپرست معاونت آموزشی و سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه مسئولان دانشکده پزشکی در این مراسم حضور داشتند.

اینک بعد از گذشت چندین سال بعد از آنکه دانشجویان این دانشکده از این بخشش و فداکاری‌ها بهره‌های علمی بردند، پیکرش به سوی جایگاه ابدی‌شان در شهرستان اسفراین، تشییع و بدرقه شد و در جوار قرب الهی آرام گرفت.

• کد خبر : 12037