• 1402/10/02 - 11:59

کارگاه‌های مشاوره فرزندآوری و جوانی جمعیت در استان برگزار شد

کارگاه‌های «مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت با اصول اقناع سازی» ویژه ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان در شهرستان های استان برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این کارگاه آمنه حصاری کارشناس ارشد مشاوره، به آموزش عملی اصول صحیح مشاوره، برقراری ارتباط با مخاطبان، تاثیرگذاری و اقناع سازی با محوریت مشاوره بانوان برای فرزندآوری پرداخت.

بر اساس این گزارش؛ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در این کارگاه، بر اهمیت اجرای طرح حمایت از جوانی جمعیت تاکید کرد و از ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان خواست تا با جدیت و انگیزه مضاعف در راستای افزایش جمعیت و ترویج فرزندآوری در مناطق تحت پوشش خود تلاش کنند.

گفتنی ست؛ کارگاه«مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت با اصول اقناع سازی» توسط گروه سلامت باروری معاونت بهداشتی در تمام شهرستان‌های استان برگزار شد.