• 1402/08/15 - 14:14

کسب امتیاز کامل آزمایشگاه دانشگاه در ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی موفق به کسب امتیار کامل و رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و داروی همسطح خود در کشور شد.

مسئول ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی موفق به کسب امتیاز کامل و رتبه اول در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و داروی سطح دو کشور در سال 1401 شد.

سمانه مومنی افزود: طراحی و تدوین و برنامه‌ریزی در حوزه آزمایشگاه و نقش کار گروهی خوب مدیران و کارشناسان آزمایشگاه درپیاده سازی سیستم های مرتبط از جمله سیستم  مدیریت کیفیت  GLPبرمبنای ایزو17025 نقش مهمی در کسب این موفقیت داشته است.

مسئول ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: این معاونت طی ارزیابی‌های صورت گرفته و بر مبنای شاخص‌های کشوری تعیین شده، نمره کامل را در سال 1401 اخذ کرد.

مومنی گفت: کسب نمره کامل ارزیابی عملکرد تاثیر بسزایی در ارتقا رتبه این معاونت و همچنین ارتقاءکیفیت خدمات سلامت به جامعه در سطح کشور دارد.