• 1402/02/23 - 09:09

کسب دو عنوان کشوری در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

دو تن از همکاران دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در مرحله کشوری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت موفق به کسب عناوین برتر شدند.

احمد قارداش‌پور، مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز شنبه 23 اردیبهشت‌ماه 1402 در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: جواد خدا بخش‌زاده از همکاران بیمارستان حضرت خاتم الانبیا(ص) شیروان در این دوره از جشنواره موفق به کسب عنوان سوم کشوری در رشته معرق در بخش هنری این جشنواره شد.

وی افزود: همچنین در بخش معارفی این مسابقات، زینب رحمانی از همکاران دانشکده پرستاری شیروان، مقام اول کشوری در رشته آشنایی با معارف صحیفه سجادیه را کسب کرد.

قارداش پور گفت: بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور پرشور همکاران ، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، اسفند ماه سال گذشته در بخش دانشگاهی برگزار شد و برگزیدگان به مرحله کشوری راه یافتند.

• کد خبر : 12002