• 1401/12/07 - 08:04

کسب رتبه برتر دانشگاه در ارزیابی عملکرد مدیریت‌های حقوقی

مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پس از ارزیابی و پایش عملکرد این مجموعه و به پیشنهاد دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت‌های حقوقی قطب 9 کشوری، موفق به کسب رتبه برتر و دریافت لوح تقدیر از معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت شدیم.

حجت‌الاسلام اصغر قدیمی با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: نشست علمي كاربردي مديران حقوقي دانشگاه‌ها و موسسات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در روزهای 3 و 4 اسفندماه جاري برگزار و از مدیران برتر تقدیر شد.

وی افزود: در اين نشست، مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی، رتبه برتر را کسب و لوح تقدیر خود را از دکتر حسنعلی غفاری معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، دریافت کرد.

گفتنی است؛ مديریت امور حقوقي دانشگاه پيش از اين نیز بعنوان رئيس هيئت حل اختلاف برتر دستگاه‌هاي اجرايي خراسان شمالی از سوی دادگستري كل استان نيز مورد تقدير و تجليل قرار گرفت.