• 1401/10/04 - 12:45

کشف حدود 3 میلیارد ریال فرآورده قاچاق توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کشف بیش از 70 قلم کالای قاچاق به ارزش حدود 3 میلیارد ریال در استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

دکتر سیدعلی وکیلی روز یکشنبه چهارم دی‌ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: طی 9 ماه نخست سال جاری بیش از 70 قلم کالای قاچاق از عطاری‌ها و باربری‌های استان توسط بازرسان و کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت کشف و ضبط شد که ارزش این کالاها بیش از 420 میلیون ریال برآورد می‌شود.

وی با بیان اینکه از این تعداد 11 قلم مواد مخدر بوده است که با هوشیاری کارشناسان معاونت غذا و دارو شناسایی و ضبط شد، گفت: همچنین طی اقدامی مشترک با پلیس امنیت اقتصادی، هزار جعبه مکمل قاچاق به ارزش 2 و نیم میلیارد ریال کشف شده است.

وی با تأکید بر استمرار بازرسی کارشناسان از عطاری‌ها، بیان کرد: نظارت‌ها به صورت مستمر ادامه دارد تا عده ای سودجو نتوانند برای کسب منفعت بیشتر، سلامتی مردم را به خطر بیندازند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در انتها به شهروندان توصیه کرد: فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل را از مراکز قانونی و معتبر خریداری کنند.