• 1402/09/05 - 10:39

گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

آئین گرامیداشت هفته بسیج و تجلیل از بسیجیان فعال دانشگاه با حضور جمعی از مسئولان، کارکنان، اساتید و سرهنگ شجاع مشاور فرماندهی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، مراسم گرامیداشت هفته بسیج صبح امروز یکشنبه پنجم آذرماه 1402، در محل مسجد امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

سرهنگ شجاع، مشاور فرمانده سپاه خراسان شمالی  در این آیین با تاکید بر اینکه بسیج مظهر اخلاص است، اظهار کرد: اراده انقلاب اسلامی ایران بر همه اراده ها پیروز است.

وی با بیان اینکه امروز صحنه های منتشر شده از غزه نماد پیروزی اراده مقاومت و نصرت الهی است، تصریح کرد: این عزم ها پیروزی را رقم می زند؛ اما باید بدانیم که این عزم و اراده نشات گرفته از قدرت بسیج است.

سرهنگ شجاع با تاکید بر اینکه امروز تفکر بسیج جهانی است، گفت: بسیجی که از چهار دهه گذشته آغاز شد، امروز در منطقه و جهان گسترش پیدا کرده لذا باید ما نیز پای این آرمان بایستیم.

وی با تاکید بر لزوم جهاد تبیین در عصر حاضر، افزود: میدان داری بسیج در عرصه های علمی، حوزه های پزشکی، خدمت رسانی، جهادی امروز تجلی دارد.

بر اساس این گزارش؛ در پایان این مراسم با حضور مدعوین و مسئولان از بسیجیان دانشگاه با اهدای لوح قدردانی و تجلیل شد.