• 1402/07/24 - 11:12

یادواره «سردار شهید محمدزاده و شهدای وحدت» در دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت علمدار خراسان شمالي سردار شهيد رجبعلي محمدزاده و یادواره شهدای وحدت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این مراسم صبح روز دوشنبه 24 مهرماه 1402 در محل مسجد امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و با حضور دکتر شاهین‌فر رئیس دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران کارکنان برگزار و از خانواده شهید والامقام محمدزاده تجلیل شد.

حجت‌الاسلام موسوی جاجرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان در این مراسم با بیان خصوصیات بارز شهید محمدزاده و اقدامات ایشان در راه اقتدار میهن اسلامی، اشاره‌ای نیز به موضوع طوفان‌الاقصی و شرایطی که امروز جهان اسلام با آن مواجه است داشت.

وی ضمن محکومیت جنایات اسرائیل نسبت به مردم مظلوم فلسطین، ابراز امیدواری کرد: طبق وعده الهی، بساط ظلم برچیده و مظلوم پیروز خواهد شد.

بر اساس این گزارش؛ قرائت زیارت عاشورا، خاطره‌گویی و گرامیداشت یاد سردار شهید محمدزاده، تجلیل از خانواده این شهید والامقام با حضور همرزمان ایشان و ادای احترام به شهید گمنام دانشگاه، ازجمله برنامه‌های این مراسم بود.