• 1402/08/13 - 10:51

یادواره شهدای سلامت، جهاد و خدمت در خراسان شمالی برگزار شد

نخستین یادواره شهدای سلامت و خدمت در خراسان شمالی با حضور سردار زهرایی، مسئول بسیج سازندگی کشور در مسجد امام رضا(ع) بجنورد برگزار شد.

به گزارش وبدا، سردار زهرایی در یادواره شهدای جهاد، خدمت و سلامت که پنجشنبه ۱۱ آبان در مسجد امام رضا (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: امروز روز ریزش‌ها و رویش‌ها است و باید ثابت قدم بوده و ایمان در عمل داشته باشیم چیزی که جبهه اسلام به آن نیاز مبرم دارد.

وی تاکید کرد: در این مسیر نباید دنبال اما و اگرها باشیم، اینکه عاشورایی اتفاق بیفتد اما در همان زمان در زمین ولایت نباشیم و بعد از آن اقدامات متعددی انجام دهیم، کار درستی نیست، چرا که در زمان مناسب در مکان اساسی نبوده ایم.

دکتر سیدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این مراسم به سخنرانی پرداخت.