• 1401/11/26 - 09:20

3 عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه 3 عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند گفت: این معاونت به‌منظور افزایش سطح کیفی آموزش، برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد که یکی از این موارد ارتقا مراتب اعضای هیئت علمی است.

دکتر احمد وثوقی مطلق در گفتگو با وب‌دا عنوان کرد: دکتر حمید حسینی، دکتر محمد حسینی و دکتر هادی عباسپور از اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه استادیاری دست یافتند.

وی تصریح کرد: بر این اساس اکنون 142 عضو هیئت علمی دانشگاه در مرتبه استادیاری قرار دارند که نسبت به ابتدای شروع کار دولت سیزدهم 9 نفر افزایش را نشان می دهد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در انتها گفت: این معاونت اهتمام خاصی به ارتقا اساتید داشته و در این راستا تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد.