• 1402/01/15 - 13:42

4 هزار بازرسی بهداشتی در ایام نوروز انجام شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام بیش از 4 هزار و 405 بازرسی بهداشتی طی ایام تعطیلات نوروزی امسال از سوی کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه خبر داد.

دکتر جواد شاهین‌فر روز سه‌شنبه 15 فروردین‌ماه در گفتگو با وب‌دا افزود: بیشترین بازرسی‌های انجام شده با 2 هزار و 769 بازدید مربوط به تهیه و توزیع مواد غذایی بوده و 2 هزار و 766.6 کیلوگرم مواد غذایی در این بازدیدها معدوم شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت 64 مورد نمونه‌برداری مواد غذایی انجام شده است، اضافه کرد: همچنین 225 اخطاریه صادر، 47 پرونده به مراجع قضایی ارسال و 3 واحد پلمپ و تعطیل شده است.

وی تصریح کرد: 111 بازرسی از اماکن اقامتی، 789 بازرسی از اماکن عمومی، 239 بازرسی از مراکز و اماکن بین‌راهی، 324 بازرسی مشترک، 771 سنجش با تجهیزات پرتابل، 2 هزار و 233 مورد کلرسنجی، 69 بازرسی از پایانه های مسافرتی نیز در این مدت انجام شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه تأمین سلامت عمومی از اهداف این بازرسی‌هاست، یادآوری کرد: کارشناسان محیط و سلامت کار معاونت بهداشتی به طور مستمر نظارت‌های بهداشتی را انجام می‌دهند و گشت‌های ویژه نوروزی در ایام نوروز فعال هستند.