• 1401/12/15 - 08:53

90درصد دانش آموزان منتقل شده به مراکز درمانی استان ترخیص شدند

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی با بیان اینکه از مجموع دانش آموزانی که طی دو روز اخیر به اورژانس مراجعه کرده بودند، 90 درصد آنان ترخیص شدند، گفت: بقیه دانش‌آموزان نیز به تدریج ترخیص خواهند شد.

دکتر تقی دولت‌آبادی صبح روز دوشنبه 15 اسفندماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: تعداد کمی از دانش‌آموزان چند مدرسه که طی دو روز اخیر به مراکز درمانی منتقل شده بودند، در بخش بستری هستند، گفت: حال عمومی تمام این دانش‌آموزان خوب و رضایت‌بخش است.

وی عنوان کرد: این دانش‌آموزان با علائم خفیف تنفسی، اشک‌ریزش و سردرد در مراکز درمانی استان بستری هستند که با توجه به اهمیت موضوع، اقدامات درمانی در کمترین زمان انجام شد و جای نگرانی برای خانواده‌ها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بیمار بدحال نداشتیم و تا کنون بیمار بدحال به اورژانس گزارش نشده است اظهار کرد: طی تماس صورت گرفته از سوی مدارس با اورژانس ۱۱۵ طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری، همکاران ما بلافاصله خدمات‌رسانی خود را آغاز کردند.