parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:59
  • - تعداد بازدید: 57
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z7J8

آغاز ثبت درخواست انتقالی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ثبت درخواست انتقالی جدید دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی از 25 مردادماه امسال آغاز شده است و تا چهارم شهریورماه ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر محمدرضا صفدری افزود: انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی در نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400 همانند روال سال گذشته از طریق سامانه نقل و انتقال شاهد و ایثارگر به آدرس http://shahedtransmission.behdasht.gov.ir انجام می شود.

دکتر صفدری عنوان کرد: با توجه به اینکه زمان برگزاری آزمون سراسری به تعویق افتاده است، زمان ثبت درخواست این متقاضیان (پذیرفته شدگان) توسط اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در سامانه متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در راستای تکریم ارباب رجوع و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به منظور ایجاد تسهیل در ارتباطات و کاهش مراجعات، سامانه «ارتباط نزدیک» به آدرس اینترنتی http://vsa.behdasht.gov.ir  ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی را راه اندازی کرده است.

صفدری افزود: متقاضیان می توانند سؤالات خود را از طریق این سامانه ارسال کنند و دریافت پاسخ از طریق درج کد پیگیری ارسالی از طریق پیامک ظرف مدت 3 روز کاری امکان پذیر است.

وی یادآور شد: در نیمسال اول 98 ، سه درخواست انتقال به دانشگاه های علوم پزشکی خراسان شمالی از دانشجویان شاهد و ایثارگر بود که با همه آن ها موافقت شد و 29 دانشجو از استان نیز متقاضی انتقال به دانشگاه های علوم پزشکی سایر استان ها بودند که با 10 نفر موافقت شد.

صفدری ادامه داد: در نیمسال دوم 98 نیز 2 درخواست انتقال به دانشگاه های علوم پزشکی خراسان شمالی به ثبت رسید که با همه آن ها موافقت شد و 10 دانشجو از استان نیز متقاضی انتقال به دانشگاه های علوم پزشکی سایر استان ها بودند که با یک نفر موافقت شد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8728
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید