ابتلا به پوکی استخوان با افزایش میزان سدیم دریافتی
افزایش میزان سدیم دریافتی زمینه ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مقدار سدیم دریافت شده از طریق رژیم غذایی با بروز پوکی استخوان ارتباط دارد.
«شهلا جودت» افزود : زمانی که مقدار سدیم در بدن افزایش می یابد، سبب از دست رفتن کلسیم از طریق ادرار می شود.
وی تصریح کرد : بر اثر افزایش مصرف غذاهای فوری، آماده و یا کنسروی میزان سدیم دریافتی افزایش یافته و این مقدار بسیار بیشتر از میزان مورد نیاز بدن می شود.
وی اظهار داشت : ارتباط مثبتی بین رژیم حاوی پتاسیم و تراکم ماده معدنی استخوان در دوران قبل و بعد یائسگی وجود دارد که عامل مهم پیشگیری از پوکی استخوان در زنان است.
وی خاطر نشان کرد : مصرف کافی پروتئین باعث کاهش وزن، تقویت ماهیچه و کند شدن روند پیری در زنان می شود بنابراین با مصرف تخم مرغ،گوشت سفید و حبوبات که منابع خوب پروتئین است از بیماری های قلبی و سرطان پیشگیری کنید.