parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:26
  • - تعداد بازدید: 105
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZTC9

اختصاص 69 میلیارد تومان اعتبار برای تسویه بدهی دارو و لوازم مصرفی پزشکی

مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۶۹ میلیارد تومان اعتبار به‌منظور تسويه بدهی دارو، لوازم مصرفی پزشکی و آزمایشگاهی بیمارستان‌ها و شبكه‌های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه اختصاص یافت و در راستای قوانین و مقرارت بودجه کشور، طی روز گذشته ۱۵ مردادماه بصورت مستقیم از طریق خزانه کل کشور به حساب شرکت های طرف قرارداد واریز شد.

محمد رضا آذری با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: با اختصاص و واریز اعتبار مذکور به حساب شرکت‌ها، کل بدهی دارو و لوازم مصرفی پزشکی و آزمایشگاهی واحدهای بهداشتی و درمانی تابعه تا ابتدای سال جاری تسویه شد.



 



مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: پرداخت این بدهی را کمک شایانی به اجرای طرح دارویاری در استان و تأمین به موقع دارو و لوازم مصرفی پزشکی مقابله با کرونا برشمرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11052
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید